Nikah dairelerinde '02.02.2022' yoğunluğu

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Trakya'da da evlilik tarihlerinin özel bir günde olmasını isteyen çiftler, 2 Şubat 2022 tarihinde dünyaevine girdi.

YAŞAM 02.02.2022, 23:13 03.02.2022, 16:49
Nikah dairelerinde '02.02.2022' yoğunluğu

Aylar evvelinden Edirne ve ilçe belediyelerine başvuruda bulunan çiftler, '02.02.2022' için gün aldı.

İlde ve ilçe merkezlerinde nikahlarının 2 Şubat tarihinde kıyılmasını isteyen çiftler, müracaatlarının ardından nikah masasına oturdu.

Edirne Belediyesi'nin nikah salonunda 5 çift, Keşan ilçesinde ise 3 çift dünyaevine girdi.

Başkan Mustafa Helvacıoğlu, Yiğit Güneş ve Ceren Nar'ın nikahını kıydıktan sonra gerçekleştirdiği konuşmada, özel bir günde bu güzel çiftin mutluluklarına şahit olduğunu kaydederek, "Yiğit ve Ceren ile ailelerini kutluyoruz. Bugün onları 2 kişilik bir yolculuğa doğru uğurluyoruz." sözlerini sarf etti.

İmzaların atılmasının ardından çift, rakamsal olarak çok özel bir günde nikahlarının kıyılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

İkiz kardeşler 'evet' dedi

Kırklareli'ne bağlı Lüleburgaz ilçesinde ise ikiz kız kardeşlerin nikahı vardı.

İlçede evlenmek üzere 2 Şubat'ı tercih edenler Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde büyük bir yoğunluk oluşturdu.

Başkan Murat Gerenli, ikiz kardeşlerden Nagihan Nurtekin ile Berkay Yavuz ve Nalan Nurtekin ile Emre Kahya'nın nikah işlemlerini tamamladı.

Gerenli, daha evvel böyle bir nikah kıymadığını söyleyerek, "Dışarıda prova yapmak durumunda kaldım. Şubat'ın 2'sinde, 2022 senesinde ikiz kardeşlerin nikahını kıyıyorum. Her şey dilediğiniz gibi olsun. Yaşamınızda her şey çift çift artarak gerçekleşsin." şeklinde konuştu.

Kent genelinde 19 çift bugün nikahlarını kıydırdı.

Tekirdağ

Süleymanpaşa ilçesinde ise 10 çift dünyaevine girmek için 2 Şubat'ı seçti.

Çiftler, Süleymanpaşa Gençlik Merkezi'nde büyük bir yoğunluk meydana getirdi.

Başkan Cüneyt Yüksel, Yılmaz Gökcük ve Nurdan Akkaya çiftinin nikahını kıydıktan sonra gerçekleştirdiği konuşmada, 2 Şubat 2022'nin manalı olduğunu kaydederek, dünyaevine giren çiftlere ömür boyu mutluluk diledi.

Yorumlar (0)