Netflix, en popüler orijinal filmlerini açıkladı!

Netflix, Ekim 2018 ve Eylül 2019 arasında en çok izlenen ve farklı türlerden oluşan bir film listesi yayınladı.

YAŞAM 28.10.2019, 12:40 01.11.2019, 10:02
Netflix, en popüler orijinal filmlerini açıkladı!

Netflix bizlere geniş bir film arşivi sunuyor. Korku, romantik ya da komedi; hangi türde olursa olsun etkileyici bir film kadar insanı mutlu eden bir şey daha yok. İşte, en çok izlenen 10 Netflix filmi;

10. Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Fyre Festivali, sosyetik özel bir adada lüks bir müzik deneyimi olarak tanıtıldı. Ama kibirli bir girişimcinin ellerinde müthiş bir başarısızlıkla sonuçlandı.

9.Otherhood

Anneler Günü'nde unutulduklarını hisseden üç yakın dost, yetişkin oğullarına sürpriz yapmak üzere banliyöden ayrılarak New York'a doğru yola koyulur

8.Always Be My Maybe

Çocukluk çağı sevgilileri bir ayrılık yaşar ve 15 yıl boyunca konuşmazlar, ancak  Sasha San Francisco'da Marcus ile karşılaştığında  olarak yeniden bağlanırlar. Eski kıvılcımlar hala orada olsa da, çift farklı dünyalarda yaşar.

7.Secret Obsession

Travmatik bir saldırının ardından hafıza kaybıyla uyanan Jennifer, ona düşkün kocasının bakımı altındadır. Ancak kısa süre sonra, tehlikenin henüz geçmediğini anlar.

6.The  Highwaymen

Bu suç dramasında, Teksas Eyaleti Özel Polis Biriminden iki eski sıkı polis, kötü şöhretli suçlular Bonnie ve Clyde'ı yakalamak ve öldürmekle görevlendirilirler.

5. Tall Girl

Hayatını hep eğilerek geçiren 1,85 cm boyundaki Jodi, öz güven eksikliğinin üstesinden gelmeye karar verir ve kendini lisedeki bir aşk üçgeninde bulur.

4.Perfect Date

Üniversite için para kazanmak isteyen bir liseli, sahte sevgili olarak hizmet sunduğu bir uygulamayı piyasaya sürer. Ama gerçek duygular ortaya çıkınca işler karışır.

3.Triple Frontier

Özel kuvvetler eski mensubu beş arkadaşın Güney Amerikalı bir uyuşturucu baronunu devirmek için tekrar bir araya gelmesi, istenmeyen bir dizi sonucu beraberinde getirir.

2.Murder Mystery

Uzun zamandır bekledikleri Avrupa gezisine çıkan New Yorklu polis ve kuaför karısı, bir milyarderin yatında işlenen şaşırtıcı bir cinayeti çözmek için çabalar.

1.Bird Box

Görünmeyen uğursuz bir varlığın toplumun büyük kısmını intihara sürüklemesinden beş yıl sonra, hayatta kalan bir kadın ve iki çocuğu güvenli bir yere ulaşmaya çabalar.

Yorumlar (2)
ak1 4 yıl önce
bird box 1. sebep ?
yaa işte böyle ak1 4 yıl önce
b..ktan ergenler her gün izlediği için birdbox 'tur...