Nazmi Arıkan öldürüldü

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü, Çanakkale'ye bağlı Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde bıçaklanarak katledilmiş vaziyette bulundu.

YAŞAM 13.07.2022, 20:08 14.07.2022, 09:18
Nazmi Arıkan öldürüldü

İlçeye bağlı olan Karainebeyli köyünde büyükbaş ve küçükbaş hayvan çiftliği bulunan Arıkan'dan bir süredir haber alamayan çalışanları, çiftlik evine uğradı.

Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cesetleriyle karşılaşan çalışanlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İkisi de kurtarılamadı

Olay mahalline ulaşan jandarma olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri, Eker ve Arıkan'ın bıçaklanarak katledildiğini bildirdi.

Şerif Eker ve Nazmi Arıkan'ın cansız bedenleri, otopsi işlemleri yapılmak üzere Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi'nin morguna nakledildi.

"Köye ve köylüye çok yararı dokundu"

Muhtar Ali Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 10 senedir bölgede bazı arazileri satın alan Arıkan'ın çevrede oldukça sevilen bir kişi olduğunu ifade etti.

Arıkan'ın köye ve köy sakinlerine çok yararının dokunduğunu kaydeden Yıldırım, şu ifadelere yer verdi:

"Çok üzgünüz, bu tür bir olayı asla beklemiyorduk. An itibarıyla hepimiz şoktayız. Nazmi hoca ve şoförü bıçaklanarak katledilmiş. Olay gece saatlerinde yaşanmış. Nazmi hocanın gece 00.00'a dek telefon görüşmeleri varmış. Gündüz saatlerinde çiftlik personelleri Nazmi hocanın öğlen 12.00'ye dek hiç dışarı çıkmadığını fark edince gidip bakmışlar. Baktıklarında ise o korkunç manzarayla karşı karşıya kalmışlar. İkisini de yerde hareketsiz bir şekilde görüyorlar."

Güvenlik güçleri tarafından fail veyahut faillerin yakalanması adına başlatılan çalışma devam ediyor. 

Yorumlar (0)