Navigasyona uydu, merdivenlerde asılı kaldı 

Antalya’da navigasyona uyan bir sürücü, araca kapalı olan parka geldi. Alkollü olmasının etkisiyle inatla parkın merdiven bölümüne direksiyonu kıran sürücünün aracı, merdivenlerin ortasında asılı kaldı.  

YAŞAM 26.10.2021, 11:40 27.10.2021, 09:24
Navigasyona uydu, merdivenlerde asılı kaldı 

Antalya Muratpaşa’da navigasyonu kullanarak Çakırlar bölgesine gitmek isteyen bir sürücü, cihazın kendisini götürdüğü yere gittiğini ve Karaalioğlu parkına geldiğini ifade etti. Burada parkın araçlara kapalı olan bölümünün navigasyonda açık olarak gösterildiğini ve bu sebeple kendisinin de direksiyonu merdivene doğru kırdığını belirten E.T., çevredeki vatandaşların uyarılarına aldırış etmeden merdivenlerden inmeye çalıştı. 



Merdivenlerin ortasında asılı kaldı 

Sürücü E.T., bir süre merdivenlerden indikten sonra tamponu zarar gören aracıyla basamağa takılı kaldı. Otomobili, aşağıya inmesi için zorlayan sürücüyü görenler, E.T.’nin alkollü olduğunu anlayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, E.T.’yi alkol testine tabi tutunca 1,33 promil alkollü olduğu belirlendi. Bunun üzerine olay yerine çağırılan çekici ile otomobil bölgeden alındı.  



Sürücü E.T., merdivenden otomobiliyle inmeye çalışırken çevredekilerin direktifler verdiği o anlar ise kameralara yansıdı. 

Yorumlar (0)