Narkotik operasyonunda 1'i astsubay 4 kişi tutuklandı

Balıkesir’e bağlı Edremit ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, görevden uzaklaştırılmış olan bir astsubay ile beraber toplam 4 kişi yakalandı. Şüpheli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 26.04.2022, 00:50 26.04.2022, 16:36
Narkotik operasyonunda 1'i astsubay 4 kişi tutuklandı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı güvenlik güçleri, uyuşturucu madde ticareti gerçekleştiren bir şebekenin megakent İstanbul’dan büyük miktarda uyuşturucu maddeyi Edremit'e getireceğine yönelik ihbar aldı. İzlemeye alınan araç ilçe girişinde oluşturulan kontrol noktasında durduruldu. Gerçekleştirilen aramalarda 235 gram ağırlığında metamfetamin yakalanırken, olaya ilişkin 4 şüpheli şahıs yakalanarak polis karakoluna götürüldü.

Daha önce de uyuşturucu madde ticareti yapmış... 

Polis karakoluna götürülen şüphelilerden Mehmet G. adlı şahsın Yalova Jandarma Komutanlığı'nda görev icra eden bir astsubay olduğu ve daha evvel de uyuşturucu madde ticareti gerçekleştirdiği için görevden alındığı belirtildi. 

4 kişi tutuklandı

Olaya ilişkin gözaltına alınan Mehmet G., H.K., R.Ş. ve Y.S. adlı 4 şüpheli şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Burhaniye Cezaevine nakledildi.

Yorumlar (0)