Müşteri sivil polis çıktı

Antalya’da korsan taksicilik yapan bir şahıs, müşteri gibi davranan sivil polisi götürürken uygulama noktasında kıskıvrak yakalandı.

YAŞAM 08.05.2022, 20:45 09.05.2022, 14:12
Müşteri sivil polis çıktı

Söz konusu olay, Konyaaltı ilçesi üzerindeki çevre yolunda yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, emniyet güçleri, kent merkezinde korsan taksicilik yapan şahıslara yönelik bir çalışma başlattı. Bir sivil polis, internetten bulduğu telefon numarasını arayarak taksi istediğini söyledi. Kısa süre içinde adrese '81 FJ 007' plakalı araçla gelen sürücü Erdoğan U.A., Antalya Havaalanı'na gitmek isteyen sivil polisle 140 lira karşılığında anlaşmaya vardı. Müşteri kılığındaki polis, konumu ekip arkadaşlarıyla paylaştı. Bir süre sonra uygulama noktasına gelen sürücü, ekiplerce araçtan indirildi.

Cezai işlem uygulandı

Emniyet güçlerini karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan sürücü kendisine cezai işlem uygulanmaması için dil döktü. Söz konusu şahsa 9 bin 125 lira ceza kesilirken, aracı da iki ay süresince trafikten men edildi. 

Suçlamaları reddetti

Suçlamaları reddeden sürücü, “Korsan taksici değilim. Tamamen yardımseverliğimin cezasını çekiyorum. Para istediğim doğru değil. Arkadaş otostop çekmişti." dedi. 

İşlemlerin tamamlanmasının akabinde polisin taksi isteğini reddeden şahıs, olay mahallinden yaya olarak ayrıldı.

Yorumlar (1)
Mehmet 2 yıl önce
Bende haberi ilk okuduğumda Korsan Taksici sivil polis çıktı diye algıladım:))) Onlarda ek işe başlamışlar diye düşündüm bir an!