Müşteri sigara içmek istedi, taksici "Gebertirim" dedi!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde taksiye binen bir kadın, sigara içmek istedi. Buna müsaade etmeyen taksi şoförü, müşteriye "Seni gebertirim" diyerek tehditler savurdu. 

YAŞAM 23.10.2020, 10:47 23.10.2020, 10:53
Müşteri sigara içmek istedi, taksici "Gebertirim" dedi!

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi.

Bir kadın, mobil uygulama aracılığıyla taksi çağırdı. Araca binen kadın, Küçükçekmece ilçesine gitmek istedi. Bunun üzerine taksi şoförü, dönüşte trafiğe yakalanabileceğini belirterek, kadını metrobüs durağının önünde indirmek istedi. 

Müşteri sigara içmek istedi

O esnada kadın aracın içerisinde sigara içmeye çalışınca olanlar oldu. Araç içerisinde sigara içilmesi yasak olmasına rağmen ısrarcı olan müşteri, taksi şoförü ile tartıştığı anları telefonu ile çekmeye başladı. 

Bunu fark eden taksi şoförü ise iyice sinirlenerek müşteriyi tehdit etmeye başladı. Kadına "Seni gebertirim." diyen taksi şoförü, müşteriye telefonunu kıracağını söyledi.

Taksi ücretini de vermedi

Taksi şoförünün beddua etmeye başladığı, müşterinin de "Beni Küçükçekmece'ye götürmek zorundasın." dediği görüldü. Bunun üzerine taksi şoförünün, genç kadının istediğini kabul etmediği fark edildi. 

Taksi şoförü, müşteriyi Haramidere metrobüs durağında bırakarak, 15 liralık ücret istedi. Fakat müşterinin, taksi ücretini vermeyi reddettiği görüldü. 

İki taraf da şikâyetçi oldu

O esnada taksi şoförü polise ihbarda bulunurken, müşterinin de farklı bir taksiye binerek oradan uzaklaştığı fark edildi. 

Söz konusu olayın ardından taksi şoförü, izin alınmadan görüntülerinin kayıt altına alınması ve taksi ücretinin verilmemesi nedeniyle müşteriden şikâyetçi oldu. Genç kadının da karakola gittiği ve taksi şoförünü şikâyet ettiği bildirildi. 

Yorumlar (0)