Müslüm Gürses gibi öldü zannedilip morga konulmuştu: Evinde ölü bulundu

Adana’da tek başına yaşayan 77 yaşındaki Hüseyin Yaradan’ın evinde cansız bedeni bulundu. Öğrenilenlere göre Yaradan 70’li yıllarda geçirdiği bir trafik kazası sonrası ölü zannedilip morga konuldu. Yaradan’ın hikayesi merhum sanatçı Müslüm Gürses’in de 70’li yıllarda başına gelen olaya benzetildi.

YAŞAM 28.03.2021, 16:00 29.03.2021, 13:15
Müslüm Gürses gibi öldü zannedilip morga konulmuştu: Evinde ölü bulundu

Adana’da kaldığı bir barakada cesedi bulunan kişinin 40 sene önce Mersin’de geçirmiş olduğu bir trafik kazasında öldüğü sanılıp morga konulduğu ve ardından yaşadığının anlaşıldığı öğrenildi.

Olay Adana merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Yeşilbulvar’daki kardeşine ait olan müstakil bir evin damında kurmuş olduğu barakada kalan 78 yaşındaki Hüseyin Yaradan, yakınları tarafından ölü olarak bulundu.

Polis ekiplerine olayın bildirilmesi sonrası adreste inceleme gerçekleştirildi.

70'li yıllarda öldü sanılıp morga konulmuş

Yaradan’ın yaklaşık olarak 40 sene önce Mersin Tarsus’ta muavinlik yaptığı kamyonun şarampole devrilmesinin sonucunda yara aldığı ve hastanede öldüğü düşünülüp morga konulduğu, ardından ise yapılan kontrollerde yaşadığının fark edildiği öğrenildi.

Yaşlılığa bağlı olarak yaşadığı rahatsızlık neticesinde hayatını kaybettiği düşünülen Yaradan’ın cenazesi, ölüm tespiti amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Müslüm Gürses’i hatırlattı…

Yaradan’ın yaşadıkları, merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının bir kesitini hatırlattı.

Müslüm Gürses, Müslüm filminde yer aldığı üzere Mersin Tarsus’ta geçirdiği bir trafik kazasının ardından öldü zannedilerek morga konulmuştu ve son anda ölmediğinin fark edilmesiyle hayata tutunmuştu.

Yorumlar (0)