Muş'ta buzdolabı bomba gibi patladı: Çocuklarını camdan attı

Muş'a bağlı Malazgirt ilçesindeki bir evin mutfağındaki buzdolabı adeta bir bomba gibi patladı. Patlamanın akabinde yangın çıkan evde ölen ya da yaralanan olmazken, müstakil ev tamamen küle döndü.

YAŞAM 06.07.2021, 21:54 07.07.2021, 14:20
Muş'ta buzdolabı bomba gibi patladı: Çocuklarını camdan attı

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Şekerbulak Mahallesi'nda ikamet eden Hüseyin (42) ve Aynur Çamlı (38) çifti ile çocukları Adar (3), Berkan (8), Yaren (12) ile Baran (15) sabah saatlerinde evlerinde uyudukları sırada mutfaktaki buzdolabı bomba gibi patladı. Patlamanın hemen akabinde evde yangın çıktı.

Çocuklarını pencereden attı

Salonda oturan talihsiz aile, büyük bir panik yaşadı.

Baba Çamlı, kapıdan dışarı çıkamadıkları için evlatlarını 3 metre yükseklikteki salonun penceresinden aşağıya atıp, yangına müdahalede bulunmaya çalıştı. Elinden hiçbir şey gelmeyen baba da eşi ve evlatlarının yanına giderek gözyaşları içinde yanan evlerini seyretti. İhbar üzerine olay mahalline gelen itfaiye personelleri yangına müdahalede bulunarak söndürdü.

"İşsizim, her şeyim yandı"

İnşaatlarda çalışarak evini geçindirdiğini dile getiren Hüseyin Çamlı, şöyle konuştu:

"Sabahleyin saat 08.30 sularında salonda oturuyorduk. Çocuklar uyuyordu. Buzdolabı bomba gibi patladı. Alevleri görünce de çocukları aşağıya attım. Canımızı zor kurtardık. Şu anda işsizim, yangının verdiği zarar da ortada. İnşaatlarda çalışarak bu evi yaptım ama hepsi yandı."

Komşularından olan ağabeyi Hasan Çamlı ise "Karşıdaki evde oturuyorum. Patlama sesini duyduk. Geldiğimizde çocuklarıyla beraber arka camdan atlamışlardı." sözlerini sarf etti. 









Yorumlar (0)