Muş, gece boyunca uyumadı: 17 yaşındaki Yağmur her yerde aranıyor

Muş’taki Karasu Nehri’ne düştüğü öğrenilen 17 yaşındaki Yağmur Özkan isimli genç kızı arama faaliyetleri, gece boyunca devam etti. Ekipler, gece saatlerinde olumsuza dönen hava koşulları sebebiyle arama çalışmalarına ara verdi. 

YAŞAM 23.02.2022, 08:11 23.02.2022, 18:05
Muş, gece boyunca uyumadı: 17 yaşındaki Yağmur her yerde aranıyor

Muş İMKB Lisesi’nde eğitim gören Yağmur Özkan (17), dün 21.30 sıralarında şehirden geçen Karasu Nehri’nin üzerindeki köprüden suya düştü. Bir süre suda çırpınan Özkan, sonrasında gözden kayboldu. Olaya şahit olanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi.  



AFAD, suda arama yaptı 

AFAD ekipleri bot ile girdikleri nehirde saatlerce arama yaptı. Polis ekipleri ise arama çalışmalarına, nehir çevresindeki alanı tarayarak destek verdi. Bölge, aydınlatma fişekleriyle aydınlatıldı. Arama çalışmaları Muş Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu ve AFAD Müdürü Taha Yasin Çekiç tarafından koordine edildi. 



Hava koşulları sebebiyle ara verildi 

Muş genelinde hava koşullarının olumsuz hale dönmesi, yoğun kar yağışı ve düşen görüş mesafesi sebebiyle gece saatlerinde arama çalışmalarına ara verildi. Bitlis Emniyet Müdürlüğü’nden kurbağa adamların da katılacağı çalışma, sabah saatlerinde yeniden başlatılacak. 





Yorumlar (0)