Muhsin Yazıcıoğlu, Ankara’da anılıyor

13 sene önce içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş’ta düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, Ankara’da büyük bir kalabalıkla anıldı. 

YAŞAM 25.03.2022, 13:06 27.03.2022, 09:47
Muhsin Yazıcıoğlu, Ankara’da anılıyor

Büyük Birlik Partisi Kurucusu ve ilk Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, bundan 13 sene önce içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu karlı bir dağda hayatını kaybetmişti. 13 sene önceki vefatın aydınlatılması için sürdürülen hukuk mücadelesi devam ederken Yazıcıoğlu, Ankara’da sevenleri ve destekçileri tarafından anıldı. Ankara Altındağ’da bulunan Taceddin Dergahı’nda düzenlenen anma törenine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları başkanları, partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim’in okunduğu ve duaların edildiği anma töreninde Yazıcıoğlu’nun kabrine renk renk çiçekler bırakıldı. 



“Muhsin Yazıcıoğlu’nun davası için mücadele edeceğiz”

BBP Genel Başkanı Destici, Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlattı. Dava arkadaşına rahmet dileyen Destici’nin sözleri şu şekilde oldu: “Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın ve hepimizin davası olan ‘ilayı kelimetullah ve birlik’ davamızın başarıyla sonuçlandırılması için mücadele edeceğiz. Şehit liderimizin ve onunla birlikte şehadete yürüyen arkadaşlarımızın hukuk davasının da takipçisi olacağız.”



Alperen Ocakları ve BBP üyeleri, Taceddin Dergahı’nda düzenlenen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Yazıcıoğlu’nun anma programının yapılacağı Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’na yürüdü. 







Yorumlar (0)