Muğla'da ağaçtan düşen şahine kalp masajı yaptılar

Muğla’da restoran sahibi 2 kişi, ağaçtan şahinin düşerek yaralandığını gördü. Veteriner hekimlere haber verdikten sonra şahinin durumunun kötüleştiğini görünce ise kalp masajı yaparak şahini hayata döndürmeye çalıştılar.

YAŞAM 10.01.2021, 17:53 11.01.2021, 15:35
Muğla'da ağaçtan düşen şahine kalp masajı yaptılar

Muğla Bodrum’da ağaçtan düşen bir şahini gören restoran çalışanları, kuşu yaşama döndürebilmek amacıyla dakikalarca kalp masajı yaptı. Kuş bir türlü kendine gelemedi ve telef oldu.

Ağaçtan düşen şahine kalp masajı

Restoran çalışanları Ortakent Mahallesi’nde ağaçtan büyük bir cismin düştüğünü gördü ve hemen ağacın yanına gitti. Yerde nefes almakta güçlük çeken şahini gören kişiler şoke oldu.

Restoran çalışanları kuşu restoranın bulunduğu bölgeye getirdi. Nefes almakta güçlük çeken kuş bir zaman sonra yeniden can çekişmeye başladı. Kuşu bulan Taner Acar ve Doğan Lale ilçe veteriner müdürlüğüne haber verdi. Petbulansla şahinin olduğu yere gelmek için görevliler yola çıktı. O esnada Taner Acar kuşun fenalaştığını fark ederek kalp masajı yamaya başladı. Yapılan tüm müdahalelere karşın kuş yaşama döndürülmedi.

Yorumlar (0)