Müge Anlı ile Esra Erol'dan intiharı önleme çabası!

İstanbul'da intihar etmek için elektrik direğine çıkan şahsı vazgeçirebilmek amacıyla olay yerine Müge Anlı ile Esra Erol geldi.

YAŞAM 15.01.2020, 16:31
Müge Anlı ile Esra Erol'dan intiharı önleme çabası!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna semtinde Ömer Karamahmut isimli şahıs, yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Karamahmut, eşinden ayrıldığını ve çocuğunu göremediğini ileri sürerek intihar teşebbüsünde bulundu. 

Vatandaşlar, şahsı direkte görür görmez hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, şahsın aşağıya atlama olasılığına karşı hava yastığı açtı. Bu esnada polis ekipleri, çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Sunucuların ikna çabaları yeterli olmadı

Diğer yandan, olay yerinin yakınındaki bir stüdyoda program yapan ünlü sunucular Esra Erol ile Müge Anlı intihar teşebbüsünü öğrenince olay yerine geldi. 

Anlı, intihar teşebbüsünde bulunan vatandaşla ilk olarak megafon yardımıyla konuşmaya ve kendisini ikna etmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Ardından itfaiye sepetine binen Anlı, merdiven aracılığıyla şahsın yakınına giderek bir süre sohbet etti ve kendisine yardım ederek programına çıkaracağını söyledi.

Şahıs yine ikna olmadı ve bir süre daha elektrik direğinde kaldı. Bu esnada Esra Erol, megafonla şahsı ikna etmek istedi ancak o da başarılı olamadı. 

Son olarak müzakereci polis devreye girdi. Şahısla uzun süre konuşan polisin ikna çabaları sonuca ulaştı. Şahıs, elektrik direğinden aşağıya indirildi. Karamahmut, sağlık kontrolünün yapılması için olay yerindeki ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yorumlar (0)