Motosikletli, iki otobüsün arasında eziliyordu!

İstanbul Mecidiyeköy'de yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Mecidiyeköy’de iki otobüsün arasından geçmek isteyen motosikletli az kalsın ölüyordu.

YAŞAM 17.02.2020, 10:08
Motosikletli, iki otobüsün arasında eziliyordu!

İstanbul Mecidiyeköy’de biri park durumunda, diğeri ise hareket hâlinde olan iki halk otobüsünün arasından geçmeye çalışan motosiklet sürücüsü, araçların arasında sıkışıp kaldı. Motosikletlinin otobüslerin altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu kaza güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Trafik kazası, geçtiğimiz 31 Ocak Cuma günü saat 14.00 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Merkez Caddesi üzerinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, halk otobüsü duraktan yolcu aldıktan sonra seferine başladı. Otobüs bir süre ilerledikten sonra aynı yönde seyir hâlinde olan motosiklet sürücüsü, biri hareket hâlinde ve diğeri park konumunda olan iki otobüsün arasından geçmek istedi. Fakat iki otobüs arasında sıkışan motosikletli kontrolü kaybederek yere düştü. Otobüslerin altında kalmaktan kıl payı kurtulan motosikletli, bu kez de hareket hâlindeki otobüsün arka tekerleri arasında kalıyordu. Ancak motosiklet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Motosikletlinin arada sıkıştığını gören otobüs şoförü de durarak gencin yanına koştu. Otobüsteki yolcular ise büyük panik yaşadı. Kaza anı ve yaşananlar otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otobüs yolcu aldıktan sonra ilerlemeye başlıyor. O esnada bir motosiklet sürücüsü otobüsün yanından geçiyor. Arkadan gelen diğer motosiklet sürücüsü ise arada sıkışıp kalıyor. Sürücü motosikletiyle birlikte yere düşerken, otobüs ise aniden duruyor. Araçtan inen şoför, “Ne işin var orada senin?” diye tepki göstererek gencin yardımına koşuyor.

Güvenlik kamerası kayıtlarını alan polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)