Modifiyeli araç tutkunları Tekirdağ’da buluştu

Bir tutku çeşidi olarak görülen modifiyeli araçlar Tekirdağ’da bir araya geldi. Gelenekselleştirilmesi planlanan modifiye edilmiş araç festivali, birçok farklı otomobile ev sahipliği yapıyor.

YAŞAM 18.09.2022, 15:12 13.03.2023, 12:08
Modifiyeli araç tutkunları Tekirdağ’da buluştu

Modifiyeli araç sevdalıları bu defa Tekirdağ'da gerçekleştirilen etkinlik kapsamında bir araya geldi. Çocuklarıyla beraber bölgeye gelen Tekirdağlılar da modifiyeli araçlarla beraber fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Tekirdağ Motor Sporları Derneğince gerçekleştirilen, "Tuning Fest 2022" festivaline yaklaşık 300 adet modifiyeli araç ve sahipleri katılım sağladı.

Kupalar sahiplerini bekliyor

Sahilde gerçekleştirilen ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin desteklediği etkinlik noktasında güzellik ve desibel yarışmaları da yapıldı. Yarışmalarda derece alan araç sahiplerine ise kupalar yetkililer tarafından verilecek.

3 kategoride yarışlar düzenlendi

Birden fazla şehirden modifiye sevdalısı vatandaşın geldiğini aktaran organizasyon yetkililerinden Talip Yeniçeri, insanların etkinliğe büyük oranda ilgi gösterdiğini ifade etti.

Bu yarışmaların ve toplanmaların geleneksel bir konuma oturduğunu söyleyen Yeniçeri, "Araç güzellik yarışması, drift yarışması ve desibel yarışması şeklinde 3 kategori düzenledik. Türkiye'nin birçok bölgesinden buraya gelen arkadaşlar ile beraber burada bir beraberlik içinde güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Herkese bu işin aslında bir yaşam tarzı olduğunu anlatmak istiyoruz. Ses desibeli oldukça güçlü araçlar burada bulunuyor. İçerisinde ses sistemi noktasında dünya ikinciliği alan bir aracımız bulunuyor. Yarışmamız tamamlandıktan sonra plaketlerini ve kupalarını vereceğiz." diye konuştu.

Yorumlar (0)