Miss Turkey birincisi Nursena Say kimdir? 

Türkiye’nin en güzel kızının seçildiği Miss Turkey’de bu sene birinciliği Nursena Say elde etti. 20 Eylül Salı günü düzenlenen organizasyon sonrası Nursena Say’ın kim olduğuna ilişkin araştırmalar da arttı. Peki, Miss Turkey birincisi Nursena Say kimdir? Nursena Say’ın mesleği ne? İşte ayrıntılar…

YAŞAM 21.09.2022, 12:28 22.09.2022, 08:28
Miss Turkey birincisi Nursena Say kimdir? 

Miss Turkey 2022, 20 Eylül Salı akşamı gerçekleştirildi. Türkiye’nin en güzel kızı seçilebilmek için podyuma çıkan 20 finalist arasından birinciliği Nursena Say elde etti. Miss Turkey güzeli seçildikten sonra büyük sevinç yaşadığı görülen Say, Türkiye’yi Miss World güzellik yarışmasında temsil edecek. Bu gelişme sonrası adını tüm Türkiye’ye duyuran Nursena Say hakkında araştırmalar da arttı. Peki, Nursena Say kimdir? Nursena Say kaç yaşında? Nursena Say’ın boyu kaç? İşte detaylar…

Nursena Say kaç yaşında?

Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Nursena Say, 24 yaşındadır. 1 yıl mimarlık deneyimi olan Say, eğitim hayatı devam ederken modellik ve oyunculuk da yapmıştır. İlk hedefinin her zaman okumak olduğunu dile getiren Say, idolünün ise Azra Akın olduğunu açıklamıştır. 

Nursena Say’ın boyu kaç?

Miss Turkey 2022’de birinci olarak adını tüm Türkiye’ye duyuran Nursena Say’ın boyu 1,80’dir. Öte yandan 24 yaşındaki Türkiye güzelinin nereli olduğuna ilişkin net bir bilgi olmamakla beraber kendisinin İstanbul’da yaşadığı açıklanmıştır. 

Nursena Say’ın Instagram adresi nedir?

Türkiye güzeli seçilen Nursena Say’ın sosyal medya hesapları da sıkça araştırılıyor. 24 yaşındaki Say’ın Instagram’daki kullanıcı adı ‘nursenasay’ şeklindedir.

Yorumlar (0)