Minik kız seyir halindeki araçtan düştü

Manisa ilinin Alaşehir ilçesinde seyir halindeki otomobilin arka kapısının açılması sonucu düşen küçük kız çocuğu yola savruldu. Metrelerce sürüklenen talihsiz kız çocuğunun şans eseri kazayı ufak sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

YAŞAM 15.01.2020, 12:15
Minik kız seyir halindeki araçtan düştü

Olay, geçtiğimiz 12 Ocak Pazar günü yaşandı. Alınan bilgilere göre, Alaşehir-Eşme yolu üzerinde hareket hâlinde olan bir otomobilin arka kapısının açılması sonucu arka koltukta bulunan 3 yaşındaki kız çocuğu yola savruldu. Küçük kızının yola düştüğünü fark eden otomobil sürücüsü, yaklaşık 20 metre sonra durabildi. Otomobil sürücüsü hemen aracından inerek, düşen çocuğu kucakladı ve otomobiline binerek hızla yoluna devam etti. Sürücünün panik hâli, çocuğunu hastaneye götürmek için çaba olarak değerlendirildi.

Arkadan gelen otomobil fark etti

Diğer taraftan küçük kız çocuğunun yola düştüğü sırada arkadan gelen bir başka otomobil sürücüsünün olayı fark ederek durması da olası faciayı önledi. Metrelerce sürüklenen talihsiz kız çocuğunun şans eseri olayı ufak sıyrıklarla atlattığı bildirilirken, kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Seyir halindeki otomobilin arka kapısını küçük kızın açtığı ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)