Minik İkra Nur'un ölüm nedeni belli oldu!

Giresun'da dere içerisinde cansız bedeni bulunan İkra Nur Tirsi'nin boğularak öldüğü tespit edildi.

YAŞAM 01.07.2020, 11:20 01.07.2020, 11:25
Minik İkra Nur'un ölüm nedeni belli oldu!

Giresun'da dere içerisinde cesedi bulunan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölüm nedeni belli oldu.

Olay, Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde gerçekleşti.

7 yaşındaki İkra Nur Tirsi, sığır otlatan amcasının yanına gitmek üzere arkadaşlarının yanından ayrıldı ve kendisine daha sonra ulaşılamadı.

Dün saat 14.00 sularında İkra Nur Tirsi'nin cesedinin, evinden 7 kilometre uzaklıkta olan Adaköy Deresi'nin kenarında olduğu görüldü. 

Kıyafetlerinde yırtık ya da yıpranma tespit edilmedi

Gerçekleştirilen ilk inceleme sırasında İkra Nur Tirsi'nin üzerinde bulunan kıyafetlerde herhangi bir yırtık ya da yıpranma bulunmadığı hatta ayakkabı ve küpelerinin bile üzerinde olduğu tespit edildi. 

Minik İkra Nur'un cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Birileri tarafından boğulmuş olabilir

İlk otopside İkra Nur Tirsi'nin hayatını kaybetmesinde herhangi bir travmatik bulgu tespit edilmediği ifade edildi. İkra Nur Tirsi'nin, ciğerlerinde su dolması neticesinde yani boğularak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. 

Güvenlik güçleri, İkra Nur Tirsi'nin cansız bedeninin çürümek üzere olmasından dolayı kaybolduğu gün hayatını kaybettiğini,  derede bulunan su seviyesinin çok az olması ve üzerindeki kıyafetlerde sürüklenme belirtisinin bulunmaması sebebiyle çocuğun derede birileri tarafından boğulmuş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Yorumlar (0)