Minik Ayda'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama!

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra enkazdan sağ çıkarılan Ayda Gezgin'in genel durumunun iyi olduğu bildirildi.

YAŞAM 04.11.2020, 10:20
Minik Ayda'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama!

İzmir'de 30 Ekim Cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Bayraklı ilçesinde bulunan Rıza Bey Apartmanı yerle bir olmuştu.

Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında yürütülen arama çalışmaları sırasında 3 yaşında olduğu belirtilen Ayda Gezgin dün sağ olarak çıkarılmıştı. 

Depremden 91 saat sonra mucizevi bir şekilde sağ olarak çıkarılan Ayda Gezgin hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 

Ayda Gezgin'in bir yanında mutfak dolabı, diğer yanında bulaşık makinesi ve üstünde de büyük bir molozun bulunduğu, böylece kendisine yaşam üçgeni açıldığı belirtilmişti. 

İlk isteği köfte ve ayran olan Ayda Gezgin'in annesi Fidan Gezgin'den ise acı haber gelmişti. Enkaz altından Fidan Gezgin'in cansız bedeni çıkarılmıştı. 

Ayda Gezgin'in sağlık durumuna ilişkin Ege Üniversitesinden açıklama geldi. 

Açıklamada, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Ayda Gezgin'in tedavisinin sürdüğü ifade edildi.  

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ile Sağlık Bakanı Yardımcısı Muhammet Güven'in 3 yaşındaki bebeğin yanına giderek sağlık durumunu öğrendiği bildirildi. 

Ayda Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğu ve şuurunun açık olduğu kaydedildi. Mucizevi bir şekilde kurtulan 3 yaşındaki bebeğin yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü aktarıldı.

Yorumlar (0)