"Mıknatıs adam" sırtında çay tepsisi taşıyor!

İzmir'de otel işleten 69 yaşındaki Ethem Arslan, yaklaşık 35 yıl önce vücudunun belirli bölgelerinin metalleri mıknatıs gibi çektiğini anladı. Arslan'ın göğsüne ve sırtına yapıştırdığı metal kaşık, kâse, tepsi, bozuk para gibi eşyalar, saatlerce düşmeden vücudunda kalabiliyor. 

YAŞAM 16.10.2019, 09:27
"Mıknatıs adam" sırtında çay tepsisi taşıyor!

İzmir'in Basmane semtinde 1984'den beri otel işleten ve bir çocuk babası olan Ethem Arslan (69), 1980'li yıllarda bir televizyon programında insan vücuduna metal ürünlerin yapıştığını gördü. Eşinin ısrarı üzerine deneme yapan Arslan, vücudunun metal kaşık, kâse, tepsi, bozuk para gibi materyalleri mıknatıs gibi çektiğini anladı.

İçinde metal bulunan her şey, Arslan'ın göğsüne ve sırtına temas ettiğinde saatlerce düşmeden kalabiliyor. Çevresi tarafından "Mıknatıs Adam" olarak anılan Arslan'ın bu özelliği görenleri şaşkınlığa uğratıyor. Aynı özelliğin anneannesinde de olduğunu belirten Arslan, insanların hissettiği ağrıları onların yakınında durarak kendine çekebildiğini söyledi. 

"Yanımda oturan kişinin ağrılarını kendime çekiyorum"

Bu özelliğini fark ettikten sonra sebebini öğrenmek amacıyla doktora gitmediğini kaydeden Arslan, "Ben bu enerjinin varlığını ilk defa eşimin bacağı ağrıdığında hissettim. Ağrılar bana geçti ve onun ağrısı kalmadı. Metallerin yapıştığını da fark edince biyoenerji eğitimleri aldım. Önceden ağrılar bileğime giriyordu, eğitim aldıktan sonra düzeldi. Herhangi bir zararı olmadı bana. Otobüste yolculuk yaparken, yanımda oturan kişinin ağrılarını kendime mıknatıs gibi çektiğimi hissediyorum. Hastanelerin özellikle Yoğun Bakım bölümlerinde bu ağrıları çok fazla hissediyorum. Bu tarz yerlere girmek istemiyorum, ağır geliyor." ifadelerini kullandı. 

"Bir insanın vücudunda çay tepsisinin durması mümkün değil"

Arslan'ı senelerdir tanıyan ve bu özelliğini bilen Dursun Karakaş, "Ben kendisini yaklaşık 20 yıldır tanıyorum. Ethem ağabey mıknatıs gibidir. Demir para yapıştırırsın kalır, tepsi yapıştırırsın kalır, düşürmez. İlk gördüğümde çok şaşırdım. Bir insanın vücudunda çay tepsisinin durması mümkün değil." diye konuştu. 

"Daha önce hiç görmemiştim"

Hasan Balpınar ise "İnsan vücudunda bulunan elektrik onda çok yoğun. Bunu bir filmde görmüştüm, insan vücudunun neler yapabildiğini gördüm. Ethem abinin vücuduna da metallerin yapıştığını gördüm. Daha önce hiç görmemiştim." ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)