Meyve suyu paketlerinden uyuşturucu çıktı!

Mersin'de polis ekipleri tarafından bir kişinin valizinde arama yapıldı. Söz konusu valizin içerisinde bulunan meyve suyu paketlerine uyuşturucu gizlendiği ortaya çıktı. 

YAŞAM 26.11.2020, 10:20 26.11.2020, 10:24
Meyve suyu paketlerinden uyuşturucu çıktı!

Türkiye'nin doğusundan şehirlerarası otobüslerden biriyle Mersin'e uyuşturucu getirileceğine yönelik bir istihbarat alındı. Bunun üzerine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri hemen harekete geçti. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde Mersin'e uyuşturucu getirilen otobüs tespit edildi. 

Mersin gişelerinde kurulan uygulama noktasında söz konusu otobüs, polis ekipleri tarafından durduruldu. Şüpheli kişi ile valizinin arandığı, arama çalışmalarında "Börü" adındaki narkotik dedektör köpeğinin de yer aldığı görüldü. 

Polis ekipleri, arama sırasında valizin içerisinde yer alan iki meyve suyu paketinden kuşkulandı. Hatta "Börü" adındaki narkotik dedektör köpeğinin de meyve suyu paketlerine tepki gösterdiği fark edildi. Bunun üzerine polis ekipleri, boşalttığı meyve suyu paketlerinde uyuşturucunun gizlendiğini tespit etti.

Söz konusu paketlerde 7 parça olarak 945 gram metamfetamin saklandığı anlaşıldı. Polis ekipleri, meyve suyu paketlerine saklanan uyuşturucuyu görünce şaşkınlığa uğradı. 

Bunun üzerine G.H. adlı kişi, emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye gönderildi. Söz konusu kişinin, daha sonra mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi. 

Yorumlar (0)