Meydan dayağı yedi, "kız tanıdık sandım" dedi!

Dün Antalya'da gençlerin meydan dayağı attığı bisikletli taciz zanlısı ifadesinde "Kızı tanıdık sandım” dedi.

YAŞAM 29.01.2021, 14:22 30.01.2021, 14:02
Meydan dayağı yedi, "kız tanıdık sandım" dedi!

Antalya'da bisikletle hareket hâlinde olan 25 yaşındaki Ö.G.M. isimli genç adam, yaya hâldeki 17 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle sokaktaki gençlerden meydan dayağı yemişti.

Meydan dayağı atılan taciz şüphelisi, polise ifade verirken, "Kızı tanıdığım biri sandım" dedi.

Olay, 28 Ocak 2021 Perşembe akşamı Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi'nde yaşandı.

İddialara göre, bisikletle hareket hâlinde olan 25 yaşındaki Ö.G. M. isimli genç adamın 17 yaşındaki Y.K.’yi taciz ettiği gerekçesiyle bölgedeki gençler önce yakaladı, ardından yere yatırıp darp etti.

Gençlerin elinden sürekli kurtulup kaçmak için çaba sarf eden Ö.G.M, tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı.

Ö.G.M'nin darp anı ise olay yerindeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Görüntülerde gençler, ellerinden kurtulmaya çalıyan O.G.M'ye engel olup yere yatırıyor. Zanlı ise bir yere gidemeyeceğini anlayınca, "Bir dakika! Ben polisi çağırıyorum" diyor ve elini cebine atarak telefonunu çıkarıyor.

Polisi, darp eden gençler çağırdı!

Zanlıyı darp eden gençler, durumu 155 Polis ihbar hattına bildiriyor ve ihbar sonrası olay yerine polis ekipleri geliyor. Ancak bunlar görüntülerde yer almıyor.

Yaralı kişi için bu kez de 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım isteniyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulansla şüpheliyi tedavi için hastaneye götürüyor.

Tacize uğradığını ileri süren Y.K. isimli 17 yaşındaki kız çocuğu, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülerek iifadesine başvurulurken, tedavisi tamamlanan taciz şühpelisi Ö.G.M'nin de Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı.

Polise ifade verirken "genç kızı tanıdık birisi sandığını" ileri süren Ö.G.M, Emniyet'teki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar (0)