Metrobüste ‘sokak köpeği’ tartışması

Metrobüse binen sokak köpeğinden korkan bir kadın yolcu, hayvanın araçtan indirilmesini isteyince diğer vatandaşlardan tepki gördü. Tepkiler üzerine kadın yolcu metrobüsten inmek zorunda kalırken, köpek ise metrobüs içindeki seyahatine devam etti. 

YAŞAM 17.11.2022, 12:01 18.11.2022, 09:09
Metrobüste ‘sokak köpeği’ tartışması

İstanbul’da metrobüse binen sokak köpeği, yolcular arasında tartışmaya sebep oldu. Edinilen bilgilere bir kadın yolcu, köpekten rahatsız olarak araçtan indirilmesini istedi. Vatandaşlardan köpeği dışarı çıkarmalarını isteyen kadın, diğer yolculardan tepki gördü. Yaşanan durum üzerine kadın yolcu ile diğer vatandaşlar arasında sözlü tartışma başladı. Tepkiler üzerine kadın yolcu metrobüsten inmek zorunda kalırken, köpek ise metrobüsteki seyahatini sürdürdü. 

Köpeğin metrobüsten çıkarılmasına izin vermediler

Yaşanan o anların ardından köpeğin görüntülerini kaydeden bir başka yolcu, kadın yolcunun sokak köpeği sebebiyle diğer vatandaşlarla tartışma yaşadığını ve tepkiler yüzünden araçtan inmek zorunda kaldığını belirtti. Kadın yolcu metrobüsten indikten sonra diğer yolcuların köpeği sevip sahiplenmesi de dikkatlerden kaçmadı. 

Yorumlar (0)