Meteoroloji’den uyarı: İstanbul’a şiddetli yağış geliyor

MGM, bugün sabah saatleri itibarıyla İstanbul’a şiddetli yağışın gelebileceğinin beklendiğini duyurarak vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

YAŞAM 14.09.2021, 09:53 14.09.2021, 17:00
Meteoroloji’den uyarı: İstanbul’a şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce İstanbul’da bugün sabah saatleri itibarıyla etkili olacak şiddetli yağışa ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Şehir şehir yağış uyarısı

Batı Akdeniz, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kısımları, İç Anadolu’nun batısı, Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları, Balıkesir, İstanbul, Yalova, Bursa, Sinop, Osmaniye, Erzurum, Artvin ve Ardahan çevreleriyle Hatay ve Kastamonu’nun kıyı, Adana’nın kuzey ve Kahramanmaraş’ın batı kesimlerinin gök gürültülü sağanak ve sağanak yağışlı, kalan yerlerin ise açık ve az bulutlu geçeceği ifade edildi.

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da etkisini gösterecek

İstanbul’da beklenen yağışın sabah saatlerinden itibaren etkisini göstereceği ve gök gürültülü ve sağanak yağış şeklinde olacağı kaydedildi.

Sel ve su baskınları meydana gelebilir

Yağışların, Burdur ve Denizli çevreleriyle Antalya’nın batısının iç kısmında yerel olarak kuvvetli şekilde esmesinin beklendiğinden su baskını, sel, yağış anında kuvvetli rüzgar, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi birtakım olumsuzlara ilişkin tedbirli ve dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

İşte 5 günlük hava durumu tahmini:

Yorumlar (0)