Meteorolojiden kar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre, günün erken saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimler kar yağışlı, kıyı bölgeleri ise yağmurlu olacak. Öğle vakitlerinden sonra ise Muğla ve yakın bölgelerde yağmur görülmesi bekleniyor.

YAŞAM 29.12.2022, 09:22
Meteorolojiden kar ve sağanak uyarısı

Yurt genelinde soğuk ve yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Birçok kişi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen hava tahminlerini araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji tarafından yayınlanan son değerlendirmelere göre, yurdun güneybatı, iç ve kuzey bölgelerinin çok ve parçalı bulutlu, Artvin’in kıyı bölgeleri, Rize, Trabzon ve Muğla’da civarının sağanak yağışlı ve yağmurlu, Ardahan çevreleri ile Artvin'in iç kesimlerinin kar yağışlı ve karla karışık yağmurlu olması bekleniyor. Marmara ile doğu ve iç bölgelerde yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında büyük bir değişim görülmeyeceği ve ülke genelinde mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, çoğunlukla kuzeybatı ve kuzey bölgelerden ara sıra orta ve hafif kuvvette esmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)