Meteoroloji’den İstanbul’a 4 günlük uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, İstanbul’da bugünden itibaren 4 gün boyunca yağışlı hava etkili olacak. 

YAŞAM 02.10.2022, 09:10 03.10.2022, 08:21
Meteoroloji’den İstanbul’a 4 günlük uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu tahminlerini açıkladı. Paylaşılan son bilgilere göre, bugünden itibaren hava sıcaklıkları özellikle kuzey ve iç batı kesimlerde düşecek. Doğu bölgelerdeki sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi. Yarından itibaren İç Anadolu Bölgesi ve Batı Trakya’nın bazı bölgelerinde de yağışlar bekleniyor. Yağışlar, Salı günü yurdun büyük bölümünde etkili olacak. 

Fırtına uyarısı geldi

İstanbul’da bugün başlaması beklenen yağışların 4 gün boyunca etkili olacağı bildirildi. Bunun yanı sıra Meteoroloji’den bir de fırtına uyarısı yapıldı. Alınan son verilere, bu akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in doğusunda ve Doğu Karadeniz’de şiddetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın yarın sabaha kadar etkili olacağı açıklandı.  Marmara Bölgesi’nde ise bu sabah saatlerinden görülecek olan fırtınanın öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.  







Yorumlar (0)