Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 8-12 derece düşecek

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Marmara’da hava sıcaklıkların yarın hissedilir düzeyde azalmasının beklendiği ifade edildi.

YAŞAM 10.04.2022, 15:02
Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 8-12 derece düşecek

MGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Marmara’da havaların yarın hissedilir düzeyde azalmasının beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılmış olan paylaşımda, Pazartesi günü soğuk hava dalgasıyla hava sıcaklıklarının 8-12 derece arasında azalmasının beklendiği kaydedildi.

Aralıklı olarak yağış geliyor

Bugün akşam saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevresinde yağışların başlayacağının kaydedildiği paylaşımda, yarın öğlenden sonra, Sakarya, Kocaeli, İstanbul ve Yalova çevrelerinde aralıklı bir şekilde sağanak ve yağmur beklendiği kaydedildi.

Yağışların önce yarın Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği ifade edilerek “Salı gününde ilk saatler itibarıyla bölgenin doğusunda zirai don tehlikesi yer almaktadır. Cuma gününde sabah saatlerine dek görülmesi beklenen zirai don tehlikesine karşı tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olmaları, kendi bölgeleri için meteorolojik uyarıları takibe almaları büyük bir önem taşımaktadır.” denildi.

Yorumlar (0)