Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış kapıda 

Meteoroloji, 2 Kasım 2021 hava durumu raporunu paylaştı. Son değerlendirmelere göre Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz, Ege, Marmara ve Doğu Anadolu’da kuvvetli yağış hakim olacak. Bu hafta içinde havanın zaman zaman yağışlı olması bekleniyor. 

YAŞAM 02.11.2021, 12:52
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış kapıda 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için hava durumu tahmin raporlarını yayınladı. Raporlara göre ülkenin genelinde çok ve parçalı bulutlu hava hakimken yer yer kuvvetli yağış etkili olacak. Yozgat haricindeki İç Anadolu’da, Batı ve Doğu Karadeniz’de, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da, Marmara, Akdeniz ve Ege genelinde yağış bekleniyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması beklenen havanın özellikle Adana, Mersin ve Antalya çevreleri ile Karadeniz Bölgesi’nde sert geçmesi öngörülüyor. 



Yağışlı havanın yanı sıra sisli hava hakim 

Marmara Bölgesi’nde gün içerisinde sisli hava hakim olabilir. Ege, Karadeniz ve İç Anadolu Bölgelerinde zaman zaman su taşması ve sel gibi afetler bekleniyor. Gündüz saatlerinde ortalama 10 derece olacak hava sıcaklıkları gece saatlerinde sıfırın altına düşebilir. Doğu Anadolu Bölgesi’nde üretimle uğraşan kişilerin zirai dona karşı dikkat etmesi öneriliyor.  

Yorumlar (0)