Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Temmuz 2022 Cumartesi gününe ilişkin hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada bugün Kıyı Ege, Marmara’nın güneybatısı ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin batı kesimlerinde kuvvetli rüzgâr görüleceği bildirildi. 

YAŞAM 23.07.2022, 08:33 25.07.2022, 09:06
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, bugün yurdun kuzeydoğu kesimlerinde çok bulutlu bir hava görülecek. Van’ın doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz kesimlerinde ise yer yer sağanak yağışlar etkili olacak. Diğer bölgelerde ise açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor. 

Doğu Akdeniz’deki hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde

Bugün hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacak. İç ve kuzey kesimlerdeki hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredecek. Doğu Akdeniz’de ise sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde olacak. Diğer bölgelerdeki hava sıcaklıkları mevsim normallerinde hissedilecek. 

Meteoroloji’den uyarı mesajı

Hava durumu tahminlerinin yanı sıra bir de uyarı mesajı yayımlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Kıyı Ege, Marmara’nın güneybatısı ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin batı kesimlerde kuvvetli rüzgâr beklendiğini açıkladı. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşları uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “Muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)