Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 29 Temmuz 2022 Cuma gününe ilişkin hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji’den alınan son verilere göre bugün Kıyı Ege ve Marmara Bölgesi’nde kuvvetli rüzgâr bekleniyor. 

YAŞAM 29.07.2022, 08:32
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgara dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kuvvetli rüzgâr uyarısı geldi. Paylaşılan son verilere göre bugün Marmara Bölgesi ve Kıyı Ege’de kuvvetli rüzgâr (40/60 km/saat) bekleniyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlar için bir uyarı mesajı paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “Muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verdi. 

Bugün yağış beklenmiyor

Öte yandan Türkiye genelinde bugün yağış beklenmiyor. Kuzey kesimlerde parçalı bulutlu bir hava görülecek. Diğer bölgeler ise açık ve az bulutlu bir gün geçirecek. Meteoroloji’den alınan verilere göre yurt genelindeki hava sıcaklıklarında da önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklar, mevsim normallerinin üzerinde hissedilecek. Öte yandan bugün Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Akdeniz kıyılarında da dönem dönem rüzgârın kuvvetli esmesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)