Meteoroloji uyardı! Bu bölgelerde sağanak yağış bekleniyor 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Ekim 2022 Cuma gününe ilişkin hava durumu tahminlerini paylaştı. Yayımlanan mesajda, gün içinde sağanak yağış beklenen iller de tek tek açıklandı. 

YAŞAM 14.10.2022, 11:17 15.10.2022, 08:52
Meteoroloji uyardı! Bu bölgelerde sağanak yağış bekleniyor 

Meteoroloji’den alınan son verilere göre bugün İç Ege, Marmara Bölgesi, İç Anadolu’nun batı kesimleri, Akdeniz Bölgesi, Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sağanak yağışlar etkili olacak. Bugün öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da da sağanak yağış bekleniyor. 

Kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısı

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden paylaşılan açıklamada kuvvetli rüzgar uyarısı da yapıldı. Gün içerisinde batı ve iç kesimlerdeki sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşeceğini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ve sağanak yağışa karşı vatandaşları tedbirli olmaya davet etti. Öte yandan bugün Kayseri Niğde, Batman, Ordu ve Siirt’te de sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Beş büyük kentte gün içerisinde beklenen hava durumu şu şekilde:


 

İstanbul: Parçalı, çok bulutlu. Akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlar bekleniyor.

Ankara: Parçalı, çok bulutlu. Öğle saatlerinden itibaren il geneli ve özellikle batı kesimlerde yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

Bursa: Parçalı, çok bulutlu. Akşam saatlerinden sonra yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

İzmir: Parçalı, çok bulutlu. Öğle saatlerinden itibaren yerel ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. 

Antalya: Parçalı, çok bulutlu. Öğle saatlerinden itibaren yerel ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. 

Yorumlar (0)