Meteoroloji paylaştı: İki bölgede sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmin verileri yayınlandı. Buna göre, Karadeniz ve Marmara bölgelerinde sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. İşte il il beklenen sıcaklıklar ve hava durumu...

YAŞAM 25.01.2023, 09:17 25.01.2023, 16:44
Meteoroloji paylaştı: İki bölgede sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen son incelemelere göre, yurdun iç ve kuzey bölgelerinin çok ve parçalı bulutlu, Karadeniz kıyıları, Yalova, Sakarya, Kocaeli, İstanbul çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı, Balıkesir’in kuzey bölgelerinin hafif olacak şekilde sağanak yağışlı ve yağmurlu, diğer bölgelerin ise açık ve az bulutlu olması bekleniyor. Doğu ve iç bölgelerde ise yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Rüzgar bazı bölgelerde şiddetli esecek

Hava sıcaklıklarında yurt genelinde bir değişiklik yaşanmayacağı, mevsim normallerinin üstünde görülmeye devam etmesi bekleniyor. Rüzgarın ise çoğunlukla kuzeydoğu ve kuzey taraflardan hafif, ara ara orta şiddette eseceği tahmin ediliyor.

Marmara

Çok ve parçalı bulutlu, Yalova, Sakarya, Kocaeli, İstanbul bölgeleri ile Kırklareli’nin kıyı, Balıkesir’in kuzey bölgelerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Güneyli taraflarda yer yer sis ve pus bekleniyor.

Yorumlar (0)