Meteoroloji paylaştı: Depremden etkilenen 10 ilin hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıla hava tahmin raporlarına göre, depremin merkezi olan Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis, Diyarbakır, Malatya ve Gaziantep’te kar, Adana, Osmaniye ve Hatay’da yağmur görülmesi bekleniyor.

YAŞAM 06.02.2023, 11:49 07.02.2023, 09:19
Meteoroloji paylaştı: Depremden etkilenen 10 ilin hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık’ta meydana gelen ve 10 kenti etkisi altına alan 7,4 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Gaziantep ve Hatay’da tahmin edilen hava durumunu nasıl? İşte detaylar…

10 kent için hava durumu

Türkiye 7,4 şiddetinde depremle güne başladı. Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık’ta meydana gelen 7,4 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Yurt genelinde soğuk havaların etkisini hissettirmesi ile beraber birçok kişi hava durumunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 kent için hava tahmin raporu paylaşıldı. Buna göre, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis, Diyarbakır, Malatya ve Gaziantep’te kar, Adana, Osmaniye ve Hatay’da yağmur görülmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş

Gaziantep

Hatay

Osmaniye

Malatya

Diyarbakır

Kilis

Şanlıurfa

Adana

Adıyaman

Yorumlar (0)