Meteoroloji paylaştı: 1 bölgede fırtına, 2 kentte sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmin raporu açıklandı. Buna göre, bugün öğle vakitlerinden itibaren Bartın ve Zonguldak kesimlerinin hafif sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az ve parçalı bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise yurt genelinde mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek. Marmara'da, hızı 50 km'ye ulaşacak olan fırtınaya yönelik dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

YAŞAM 24.01.2023, 09:14
Meteoroloji paylaştı: 1 bölgede fırtına, 2 kentte sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen son incelemelere göre, yurdun kuzey bölgesinin yer yer çok bulutlu, öğle vakitlerinden itibaren Bartın ve Zonguldak taraflarının hafif sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az ve parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Sis ve pus uyarısı

Karadeniz’in iç tarafları, İç Ege, Marmara'nın güneyi, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu’nun doğu ve batısı ve Doğu Anadolu'nun batısında yer yer sis ve pus bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında büyük bir değişiklik yaşanmayacağı, yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmeyi sürdüreceği tahmin ediliyor.

Marmara’da şiddetli rüzgar

Rüzgarın çoğunlukla güneydoğu ve güney, Batı Akdeniz’in kuzeydoğu ve kuzey ve Marmara taraflarından ara sıra orta ve hafif kuvvette, Marmara'da bölgesel biçimde kuvvetli esmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)