Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor

Bugün için yurt genelinde önemli bir meteorolojik uyarı olmadığını açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Trakya, Marmara, Ege ile İç Anadolu Bölgesi'nde puslu ve sisli bir havanın görüleceğini ifade etti.

YAŞAM 04.12.2022, 11:35 04.12.2022, 12:42
Meteoroloji o illeri uyardı: Kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen son incelemelere göre, Iğdır ve Sinop çevreleri, Artvin kıyıları, Kastamonu kıyıları, Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir'in kuzey kesimleri, İstanbul'un kuzey çevreleri, Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kırklareli kıyıları, yağmur ve sağanak yağışlı, Van'ın kuzey kesimleri, Ağrı, Ardahan ve Kars çevreleri ile Artvin'in iç kesimlerinde bulunan yüksek bölgelerin yer yer kar yağışlı ve karla karışık yağmurlu şekilde olacağı ifade ediliyor. Bugünün sabah ve gece vakitlerinde ise yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Doğu Karadeniz’de yağış beklentisi

Doğu Karadeniz Bölgelerinde bulunan Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve Sinop’ta bugün yağışlı bir hava olacağı tahmin ediliyor.

Bu hafta için kar uyarısı yapıldı

Hakkari, Van, Bitlik, Muş, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan’da da bu hafta içerisinde yer yer aralıklarla kar yağışı görülmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)