Meteoroloji'nden sağanak ve dolu uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

YAŞAM 02.07.2021, 17:38 04.07.2021, 09:11
Meteoroloji'nden sağanak ve dolu uyarısı

Meteoroloji’den yapılan uyarıda "Yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğundan su baskını, sel, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış esnasında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı şeklinde olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır" açıklaması yapıldı.

İstanbul, Sakarya, Kocaeli ve Yalova’da gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cumartesi ilk saatlerden itibaren İstanbul'da, daha sonra Kocaeli, Sakarya ve Yalova’da aralıklı ve kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada, “3 Temmuz 2021 Cumartesi ilk saatlerden itibaren İstanbul'da ardından Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bilecik ile Bursa'nın doğu ve kuzeyinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğundan su baskını, sel, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış esnasında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı tarzında olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunmalıdır” sözlerine yer verildi.

Yorumlar (0)