Meteoroloji il il uyardı! Kar yağışı için saat verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün öğle vakitlerinden başlayarak Doğu Karadeniz'in iç bölgelerinde kuvvetli kar yağışı görülmesinin beklendiği ifade edildi.

YAŞAM 28.12.2022, 09:38
Meteoroloji il il uyardı! Kar yağışı için saat verildi

Birçok kişi kış aylarının gelmesi ile beraber kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğini merak etmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklamada, yarın itibariyle etkisini gösterecek olan yağışların öğle vakitlerinden başlayarak Artvin, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu kıyılarında kuvvetli yağmur, iç bölgelerinde yüksek kesimlerinde yoğun kar ve yer yer kuvvetli kar şeklinde görüleceği uyarısında bulunuldu.

Buzlanmaya karşı uyarı yapıldı

Açıklamada, perşembe günü erken vakitlerde etkisini yitireceği tahmin edilen kar yağışı ile beraber ulaşımda aksamlar ve buzlanma gibi olaylara karşı tedbirli ve dikkatli olunması talep edildi.

Yurdun doğu, iç ve kuzey, iç bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz şeridi ile Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Bursa kesimlerinin yağmurlu, Ardahan taraflarının karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer bölgelerin ise açık ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)