Meteoroloji'den yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlük hava tahmin raporu yayınlandı. Meteoroloji başta İstanbul olmak üzere birçok il için yağmur uyarısında bulundu. İşte, yurt geneli ve Ankara, İzmir İstanbul hava durumu raporu…

YAŞAM 27.10.2019, 10:05 27.10.2019, 10:37
Meteoroloji'den yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Ekim tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda ülkenin bazı kesimleri için yağmur uyarısı yapıldı. Özellikle hafta sonu sebebiyle sevdikleriyle dışarıda plan kuranlar tarafından günlük hava durumu raporu araştırılıyor.

“27 Ekim hava durumu", "Bugün hava durumu", "Bugün hava nasıl?” ve “İstanbul’a yağmur yağacak mı?” soruları ise, soruların başında yer alıyor.

Bugün İstanbul’da kısa süreli yağmur geçişi bekleniyor. İşte, yurt geneli ve Ankara, İzmir, İstanbul hava durumu raporu…

Sağanak yağmur uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çanakkale'nin doğu ilçeleri, Balıkesir'in kuzeyi, Yalova, Muğla çevreleri, Antalya'nın batı ve doğu ilçeleri, Kayseri, Karaman, Niğde, Hakkari, Kilis ve Gazi Antep çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. Marmara, İç Ege ve İç Anadolu'nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis oluşması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

İSTANBUL °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı… Yağmurun saat 12.00’den sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

ANKARA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

Yorumlar (0)