Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Van çevreleriyle Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YAŞAM 06.07.2019, 14:58 07.07.2019, 09:11
Meteoroloji'den sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın ülkede hava, kuzeydoğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olarak geçecek. Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Van çevreleriyle Artvin, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık olması öngörülüyor.

Karadeniz'de, havanın parçalı bulutlu olması beklenirken, Doğu Karadeniz'in doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın, Batı 
Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan esmesi öngörülüyor. 

Marmara'da havanın az bulutlu olacağı ve rüzgarın doğu ve kuzeydoğudan eseceği beklentiler arasında. Ege'de, az bulutlu havanın yanında, Kuzey ve Güney Ege'de rüzgar öngörülüyor. 

Akdeniz'de havanın parçalı ve genelinin az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, Antalya Körfezi'nde kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan eseceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)