Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: İstanbullular dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi’nde gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış etkisini gösterecek. Meteoroloji'den son uyarısında, yarın sabah saatlerinden başlamak üzere İstanbul'da kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış öngörülüyor.

YAŞAM 09.09.2021, 16:45 10.09.2021, 09:59
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: İstanbullular dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelerde, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, gök gürültülü sağanak yağışın zaman zaman kuvvetini artırarak kent genelinde gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Marmara’da sağanak yağış

Sağanağın Marmara Bölgesi’nde yerel kuvvetli ve zaman zaman çok kuvvetli olması bekleniyor.

Bu gece saatlerinden itibaren Balıkesir ve Çanakkale’de, yarın sabahtan itibaren ise Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Bursa çevrelerinde de yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yapılan uyarılarda ani sel, yıldırım, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

AFAD uyardı

Meteoroloji'den alınan bilgileri sosyal medyadan paylaşan AFAD, yıldırım, su baskını ve sel gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar (0)