Meteoroloji'den 11 kente, 'sarı kodlu' sağanak yağış uyarısı! (31 Ağustos hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 11 kente 'sarı' kodlu uyarı geldi ve İstanbul'un da aralarında olduğu iller için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu.

YAŞAM 31.08.2022, 08:36 31.08.2022, 08:44
Meteoroloji'den 11 kente, 'sarı kodlu' sağanak yağış uyarısı! (31 Ağustos hava durumu)

Vatandaşlar, 31 Ağustos hava durumunu merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen açıklamaya göre, bugün Marmara Bölgesi'nde gök gürültülü sağanağın, sabah saatlerinden sonra İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Edirne'nin güneyinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 11 kente sarı kodlu uyarı verdi

Kuvvetli yağışların etkisini, akşam saatlerinde bölgenin batısında, gece saatlerinde ise doğu ve kuzey kesimlerinde kaybetmesi bekleniyor.

Su baskını, ani sel, yıldırım, ağaç ya da direklerin devrilmesi ve ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Meteoroloji, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Tekirdağ'a sarı kodlu uyarı verdi.

İstanbul Valiliği'nden sağanak uyarısı!

İstanbul Valiliği, sabah saatlerinden itibaren kentte gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olacağı yönünde uyarı yaptı.

Yorumlar (0)