Meteoroloji, Ankara ve İstanbulluları çarşamba günü için uyardı 

Meteoroloji, pazartesi (bugün) ve salı (yarın) için mevsim normallerinde sıcaklık ile açık hava bildirirken çarşamba gününden itibaren özellikle Ankara ve İstanbul için kar yağışı uyarısında bulundu. Perşembe ve cuma günleri ise hava açık, sıcaklık mevsim normallerinde olacak. 

YAŞAM 10.01.2022, 13:12
Meteoroloji, Ankara ve İstanbulluları çarşamba günü için uyardı 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yayınlanan hava tahmin raporlarına göre Ege, Kıyı Ege ve Marmara, Karadeniz’in iç kesimleri, Güneydoğu, Doğu Anadolu ve İç Anadolu Bölgeleri ile Akdeniz’in kıyıları için yağışlı hava bildirdi. 10 ve 11 Ocak 2022 günlerinde sıcaklığın mevsim normallerinde olacağını bildiren Meteoroloji, havanın da açık olacağını aktardı.  



Çarşamba günü kar başlıyor 

12 Ocak 2022 Çarşamba günü ise Ankara ve İstanbul başta olmak üzere toplam 14 şehir için kar yağışı bekleniyor. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışı için sarı kodlu uyarı verildi. Perşembe günü ise kar yağışının, karla karışık yağmur şekline döneceği bildirildi. Perşembe günü itibarıyla 14 şehirde sıcaklık, mevsim normallerinin üzerine çıkmaya başlayacak. 

Yorumlar (0)