Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yılmaz'ın yoğun bakım servisinde olmadığını söyledi. 

YAŞAM 20.09.2020, 15:24 20.09.2020, 15:36
Mesut Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama!

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın beyin ameliyatından sonra sağlık durumunun kötüleştiği ifade edilmişti.

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yılmaz'ın tedavi altında olduğu hastaneye gitti. 

Şişli'de bulunan hastaneye gittikten sonra basın mensuplarının karşısına geçen Albayrak, üzgün hissettiğini ifade etti. 

Albayrak, Yılmaz'ın vefat ettiğine ilişkin bazı haberler yapıldığını hatırlatarak, binlerce kişinin dün akşam Yılmaz için yollara döküldüğünü söyledi.

İnsanların Rize'den İstanbul'a otobüslerle gelmeye çalıştığını kaydeden Albayrak, yaşananların hiç hoş olmadığını kaydetti.

Albayrak, herkesin bir ailesinin olduğuna dikkat çekerek, Yılmaz'ın yoğun bakım servisinde değil, odasında yattığını belirtti.

Herkesin duasını isteyen Albayrak, sıkıntılı bir süreçten geçildiğini ancak Allah'tan ümidin kesilmeyeceğini söyledi. 

Albayrak, Yılmaz'ın sağlık durumuna ilişkin bilginin doktoru tarafından verilmesinin daha doğru olduğuna dikkat çekerek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile "yoğun bakım" iddialarını yalanladığını aktardı.

Vatandaşların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar konusunda dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Albayrak, söz konusu haberler nedeniyle gece hiç uyumadıklarını, Yılmaz'ın ailesi ile sevenlerinin de düşünülmesi gerektiğini ifade etti.  

Albayrak, hastalar ile ailelerine saygı gösterilmesinin insanlık meselesi olduğunu söyledi. 

Mesut Yılmaz'a geçen sene akciğer kanseri tanısı konmuştu. Bunun üzerine ameliyat olan Yılmaz, kemoterapi tedavisi görmeye başlamıştı. 

Yorumlar (0)