"Mesut kim?" diyerek kafeye daldı, cevabı beklemeden ateş etti!

İstanbul Kağıthane'de nisan ayında yaşanan olayda, elinde silahı ve başında motosiklet kaskıyla bir kafeye giren şahıs, "Mesut kim?" diye sorarak etrafa ateş açtı. Kafede bulunan müşterilerin yaşadığı korku dolu anlar, kameralara yansıdı.

YAŞAM 04.10.2022, 16:33 Hakan Öksüz
"Mesut kim?" diyerek kafeye daldı, cevabı beklemeden ateş etti!

İstanbul Kağıthane'de nisan ayında meydana gelen bir saldırı olayının görüntüleri kameraya yansıdı. Dehşet verici olay, Nurtepe Mahallesi'nde saat 02.15 civarında yaşandı. Motosikletli kurye kılığındaki silahlı bir kişi, sokakta bulunan kafeteryaya girdi. Kaskını çıkarmayan şahıs, kafede oturanlara "Mesut kim?" sorusunu yönetti ve rastgele ateş etmeye başladı.

Müşteriler neye uğradığını şaşırdı

Neye uğradığını şaşıran müşteriler, saldırgan tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşunlardan korunmak için masalarının altına girdi. Kafeden çıkarak kayıplara karışan şahıs, müşterilere korku dolu anlar yaşattı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kafenin güvenlik kamerasının kayıtlarını inceledi. İşletmenin sahibi olan Süleyman V. ile kafedeki müşterilerin ifadelerine başvuran polis, saldırganla ilgili bilgi topladı.

Saldırgan gözaltına alındı

Saldırganın, elinde silah ve kafasında kaskla kafeye girdiği söyleyen Süleyman V., "Ne olduğunu anlamadık. 'Mesut kim?' diye sorarak ateş etti." dedi. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve mahallede bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polisler, yürütülen çalışma sonucunda şahsın kimliğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırganın, gözaltına alındığı belirtildi.

Yorumlar (0)