Mersin’in atletizm takımı “Kır Çiçekleri”, ilk üçte! 

Mersin Büyükşehir Belediyesinde başlatılan “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında kurulan küçük kızlar atletizm takımı, Atletizm Federasyonu’nun festivalinde pek çok başarı elde etti. 

YAŞAM 23.04.2021, 15:43 25.04.2021, 10:10
Mersin’in atletizm takımı “Kır Çiçekleri”, ilk üçte! 

Mersin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla başlatılan “Kır Çiçekleri” isimli, küçük kızların spora kazandırılmasını amaçlayan proje kapsamında küçük sporcular bir araya geldi. Kurdukları atletizm takımı sayesinde pek çok başarı sağlayan minik sporcular, “Türkiye Atletizm Federasyonu 6. Turkcell Küçükler Atletizm Festivali’ne” katıldı.

153 küçük sporcunun katıldığı atletizm festivalinde, Mersin Büyükşehir Belediyesini temsil eden Kır Çiçekleri Atletizm Takımı, farklı kategorilerde ilk 3’te yer aldı. 

7 minik sporcu, 5 büyük başarı

Toplamda 7 sporcunun yer aldığı Kır Çiçekleri takımı, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun önderliğinde gerçekleştirilen bu festivalde, “Mersin Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi” sahasında rakipleriyle bir araya geldi.

60 metre, yüksek atlama, 5*80 bayrak yarışı, fırlatma topu ve 800 metrelik yürüyüş kategorilerinde başarılı olan kızlar, ilk 3 içinde yer aldı.

5*80 bayrak yarışında takım olarak 3.olan Kır Çiçekleri’nden Feyza Uysal, Songül Karol, Ece Kaş, Fatma Fesli, Medine Gökcül, Reyhan Göktaş ve Havva Çelik, başarıları paylaştılar.  


Yorumlar (0)