Mersin’de yangın: 265 öğrenci tahliye edildi

Mersin Silifke’de çalılık alanda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevlerin sıçrama ihtimaline karşı yakında bulunan bir okuldaki 265 öğrenci tahliye edildi.

YAŞAM 07.10.2021, 11:35 08.10.2021, 08:49
Mersin’de yangın: 265 öğrenci tahliye edildi

Mersin Silifke’de çalılık alanda meydana gelen yangına inşaat işçileri tarafından müdahale edildi. Tişörtlerini ve gömleklerini çıkartıp alevleri söndürmek için müdahalede bulunan inşaat işçileri kısa bir sürede yangını söndürebildi.

265 öğrenci tahliye edildi

Elde edilen bilgilere göre ilçeye bağlı Taşucu Mahallesi’nde çalılık bir alanda meydana gelen yangında inşaat işçileri yangını söndürebilmek maksadıyla üstlerindeki tişört ve gömlekleri çıkartıp yangına müdahalede bulundu. Yangında, Taşucu Mahallesi’nde yer alan Mustafa Özcan İlkokulu’ndaki 265 öğrenci tedbir amacıyla tahliye edildi.

Yangın, Taşucu TOKİ evlerine sıçramadan evleri teğet geçti. Ellerinde kova ve hortumlarla yangını söndürmek için su taşıyan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

İnşaat işçileri, TOKİ evlerini ve Mustafa Özcan İlkokulu’nu teğet geçen yangında itfaiye ekiplerine ellerinden geldiğince yardımcı oldu.

Can veya mal kaybı yaşanmadı

Yangın TOKİ evlerine ulaşmadan söndürüldü. Korku dolu anların meydana geldiği yangında herhangi bir mal veya can kaybı ise yaşanmadı.

Yangının çıkma nedeni araştırılıyor.

Yorumlar (0)