Mersin’de otoparkta yangın çıktı, 10 araç küle döndü 

Mersin Erdemli’de bir otoparkta yangın çıktı. 10 araç kısa sürede hurdaya döndü. Yangının kontrol altına alınmasında zorluk yaşandı. 

YAŞAM 08.07.2021, 07:49 08.07.2021, 18:06
Mersin’de otoparkta yangın çıktı, 10 araç küle döndü 

Mersin Erdemli’nin Kızkalesi Mahallesi’nde bir otoparkta yangın çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre beyaz bir araçta aniden yangın çıktı. Kısa sürede yükselen alevler, hızlı şekilde diğer araçlar sıçradı. Otoparkta birbirine çok yakın park etmiş halde duran araçlar kısa sürede büyük birer alev topuna döndü. 



Çevredekiler itfaiyeye haber verdi 



Otoparktaki büyük alevleri gören çevre sakinleri kısa sürede itfaiyeye haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin saatler süren zorlu çabası sonunda yangın söndürülebildi fakat 10 araç çoktan hurdaya çıkmıştı. Yangın esnasında çevrede büyük panik yaşandı. 



Yangını ilk anda fark eden vatanlardan Ahmet Yücetaş, yangının ilk önce beyaz bir araçta başladığını ve kısa sürede yanındaki araçlara sıçradığını aktarıyor. Kızkalesi Mahallesi Muhtarı Murat Kale ise bu otoparkın, D-400 karayolunun altındaki otellerin olduğunu ve elektrik kontağından kaynaklı olarak yangının çıktığını belirtiyor. 

Yorumlar (0)