Mersin'de doktordan meslektaşına pompalı saldırı

Mersin’in Mezitli ilçesinde, sağlık merkezinde yaşanan tartışma sonrasında meslektaşı tarafından üzerine kaynar su döküldükten sonra pompalıyla vurulan Doktor Ahmet Dikmen yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Doktor Hasan Çayır ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

YAŞAM 20.10.2021, 14:58
Mersin'de doktordan meslektaşına pompalı saldırı

Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan Mezitli Güçlendirilmiş Göçmen Sağlığı Merkezi'nde çalışan Dr. Ahmet Dikmen ile Dr. Hasan Çayır arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı.

Önce kaynar suyla yaktı sonra pompalıyla vurdu

İddiaya göre, tartışmanın büyümesi sonrası Dr. Çayır, meslektaşı Dr. Dikmen'in üstüne önce kaynar su döktü, daha sonra pompalı tüfekle meslektaşına 2 el ateş açtı.

Olayın ardından Dr. Çayır, bölgeden kaçarken, pompalıyla yaralanan doktor, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan Ahmet Dikmen, hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

(Ahmet Dikmen)

Saldırgan doktor gözaltında

Öte yandan kaçan doktor Hasan Çayır, polis ekipleri tarafından yakalanırken, kullandığı pompalı tüfek, sağlık ocağı önündeki aracının bagajında ele geçirildi.

(Hasan Çayır)

‘Tutanak’ iddiası

Öldürülen sağlık merkezi çalışanı Dr. Dikmen'in, meslektaşı Dr. Hasan Çayır ile ilgili 'disiplinsizlik' sebebiyle tutanak tuttuğu, bunun üzerine zanlının da öfkelenerek tartıştığı iddia edildi.

Olaya ilişkin idari ve adli soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (1)
Mustafa YAMAK 2 yıl önce
Cahil adam olmaz evliya olsa
Arife teslim ol eşkiya olsa