Mersin'de dehşet anları

Mersin'de çığlık atarak balkona çıkan kadın, odadaki bir gencin gayretlerine karşın ikinci kattan düşerek ağır şekilde yaralandı.

YAŞAM 21.09.2021, 19:49
Mersin'de dehşet anları

Aktarılan bilgiye göre, söz konusu olay, merkez Yenişehir ilçesi Çitlikköy Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, iki katlı pansiyonun en üst katında kalan Dilek D. (42), yardım çığlıkları atarak balkona çıktı. Balkon korkuluklarından aşağıya sarkarak atlama girişiminde bulunan kadın, ardından kararsız kalıp kendini yeniden yukarıya çekti. Bir süre sonra tekrar balkondan sarkan kadının yardımına orada bulunan bir genç yetişti. Fakat kadın, gencin ellerinden kayarak düştü ve ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadının hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Soruşturma başlatıldı

Olay anı, bölgede bulunan bir yurttaş tarafından cep telefonu ile anbean kaydedildi. Görüntülerde, bir kadının bağırarak balkona çıktığı ve atlama girişiminde bulunduğu gözlendi. Bir an tereddüt ederek sarktığı balkon korkuluklarından kendini yukarıya çektiği görülen kadın, ardından tekrar balkondan aşağı sarktığı esnada yardım etmeye çalışan gencin ellerinden kayarak düştü.

Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.



Yorumlar (0)