Melek İpek tahliye edildi: "Bu gece kızlarımla uyuyacağım"

107 günlük tutukluluğun ardından tahliye edilen Melek İpek’i cezaevi önünde kızları ve yakınları karşıladı. Evlatlarına 107 günlük aranın ardından gözyaşları içerisinde sarılan İpek, “Eve gider gitmez kızlarımla birlikte uyuyacağım.” dedi.

YAŞAM 26.04.2021, 21:41
Melek İpek tahliye edildi: "Bu gece kızlarımla uyuyacağım"

Antalya'da geçtiğimiz 8 Ocak tarihinde evlerinde çıplak vaziyette eşinin kelepçeli işkencesine maruz bırakıldıktan sonra eşi Ramazan İpek’i (36) av tüfeği ile öldürmekten dolayı tutuklanan Melek İpek (31) hakkında 'ceza verilmesine yer olmadığına' hükmedilerek, serbest bırakılmasına karar verildi. 

Kızlarına sarıldı

107 günün ardından tahliye oldu. İpek’i cezaevi önünde kızları ve yakınları karşıladı. İpek, evlatlarına sarıldığı esnada duygu dolu anlar yaşandı. Annelerini 107 günlük aranın ardından karşılarında gören çocuklar, gözyaşlarını tutamadı.

“Herkese teşekkürler”

107 günün ardından tahliye olan İpek, “Harika bir şey, tarifi asla mümkün değil. Olayların buraya gelmesini ben hiçbir zaman istemedim. Yanımda duran, destek çıkan herkese sonsuz teşekkürler. Bu kararın verileceğini bekliyordum fakat bu kadar kısa süre içerisinde olacağını beklemiyordum. Eve gider gitmez kızlarımla birlikte uyuyacağım.” dedi.

“41. günde tahliye edildi”

Talihsiz kadının avukatı Ahmet Onaran ise, “İlk duruşmanın yapıldığı günün üzerinden 41 gün geçti. Olağanüstü bir çabayla 26 tanık dinlendi. Bilirkişi raporları tek tek incelendi ve bugün duruşmada 41. günümüz. Her ne kadar Melek İpek tutuklanalı 107 gün geçmiş olsa da bugün 41. günde serbest bırakıldı. Asla zafer kazanmış edasında değiliz. Meydana gelen acı olayları tüm kamuoyu biliyor. Melek için yeni bir sayfa açıldı.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)